Biografie

De altijd energieke DJ AjeN, specialist op het gebied van Groovy Club, Tech-, Deep- & House, Elektro, Trance & Dance is de afgelopen jaren uitgegroeid tot een ware ‘Crowd pleaser’. De jarenlange ervaringen op de meest uiteenlopende party’s en de mooiste en gekste locaties hebben voor een 6de zintuig gezorgd bij DJ AjeN, waarmee hij feilloos aanvoelt welke sound past…anytime, anywhere!

 “De adrenaline boost die je krijgt wanneer een plaat, die jíj geselecteerd hebt, aanslaat bij het publiek…dat is toch het mooiste wat er is??”. En dat is dan ook direct de kracht van AjeN; altijd juist dié plaat selecteren, of dié remix pakken die niemand verwacht, en waarbij het dak eraf gaat! “Ik ben er voor mijn publiek” is het motto van AjeN, en dat merk je aan de diversiteit van stijlen, die DJ AjeN uit de speakers perst! Van Beachhouse, Groovy Club en Deephouse tunes tot de wat stevigere Progressive en Trance, Techno en Minimal tracks. DJ AjeN weet er probleemloos een prachtige opbouw mee te maken, met een vette Climax!

 DJ AjeN heeft inmiddels met een groot aantal toppers ‘behind the decks’ gestaan. Zo draaide hij met Mark van Dalen, José, Ronald Molendijk, La Ona, G-Spott, DJ Kross, Doc Rogers & Kraak & Smaak, Gregor Salto, Ralvero, Le Mar, The Darkraver, Praia del Sol, Steff da Campo, 2 Faced Funks.