DJ AjeN & Friends

DJ AjeN & Friends Live concept

De altijd energieke DJ AjeN, specialist op het gebied van (Beach)house, Defected, Ibiza-sound, Techhouse, Minimal, Elektro, Trance & Dance, zorgt met ruim 15 jaar DJ ervaring en een altijd verrassende en gevarieerde set voor een ultieme party! Anytime, Anywhere! Het zesde zintuig dat hij in de afgelopen jaren heeft ontwikkeld zorgt ervoor dat hij op het juiste moment de juiste plaat uitkiest en naadloos in zijn set verwerkt. Net even een andere remix van een bekende hit, of gewoon een lekkere stampplaat op het moment dat het publiek er klaar voor is. Dat is waar DJ AjeN voor staat!

Van een lekker Groovy achtergrondmuziekje op een strandtent of bij een productpresentatie, het Ibiza gevoel tijdens een braderie of Beachball tournooi, tot een dampende party! Waarbij DJ AjeN, met het concept DJ AjeN & Friends een unieke toevoeging kan verzorgen bij de DJ set, voor de ultieme Climax!

Denk aan een mooie zangeres, die naast een stukje MC werk, ook Live de lekkerste Dancehits van bijvoorbeeld David Guetta, Avicii, Rianna, Calvin Harris etc zingt, alles naadloos verwerkt in de DJ set.

Maar ook de zomerse klanken van een professionele Percussionist of Saxofonist die vol energie mee speelt met de muziek! Deze extra dimensie zorgt voor het ultieme zomergevoel bij de DJ act. Deze act is als blok van 1,5-2 uur te boeken, maar kan ook als vullend programma worden opgebouwd, waarbij DJ AjeN (indien nodig, en de totaalset té lang is) ook kan putten uit een grote database DJ ‘Friends’, om het feest compleet te maken.