Geen categorie

Laatste weekend april wordt Massive!!!

Arno Nooteboom

april 11th, 2015

0 Comments

Dj AjeN begint op vrijdag al met het inluiden van het Koningsdag weekend! Op 24 april is er een hele speciale editie van Friday Late bij Stadscafé De Waag! De avond zal in het teken staan van Join 4 Energy! Een groep helden die voor het goede doel de Mont Ventoux gaan beklimmen verdienen de aandacht op deze avond waarbij uiteraard wordt geprobeerd om zoveel mogelijk geld op te halen voor dit goede doel! Dj AjeN is er samen met Mr. Nice Guy op saxofoon! De Waag zorgt voor lekkere hapjes, dus het wordt een superavond!

Dan wordt zondag de 26e voor het eerst in de geschiedenis van Delft Koningsnacht gevierd met het Oranjekoorts Festival op de markt van Delft! Dj AjeN staat wederom met Mr. Nice Guy op het podium en niemand minder dan Deephouse legende De Hofnar en Alive zorgen voor een superfeest! Met tussendoor een hoop ongein met Def Rhymz en Barry Badpak….snel kaarten bestellen dus!

Nog steeds niet genoeg van de lekkere sound van Dj AjeN? Dat treft, want op Koningsdag zal hij vanaf 14.00uur de Burgwal in de juiste stemming gaan brengen om Koningsdag ècht onvergetelijk te maken! Samen met Doc Rogers (B2B set!), Melson Green, DJ Marvinski en One Eyed Jack wordt het gegarandeerd FEEST!!! Nooit meer naar huis!!!

Comments are closed.